Gepland nest voor de zomer van 2018

tl_files/teven/Boukje/DSC_3380.JPG

 

tl_files/reacties/Almo (Sydney)/1048684_541889145874807_1811946179_o - Kopie.jpg
Boukje Kelpiebrink
Almo Kelpiebrink


Beide honden zijn in de hondensport actief en erg snel maar vooral heel lief. Almo is Show Wordlwinner 2017 in Leipzig geworden.
We verwachten overwegend egaal bruine en zwarte pups uit deze combinatie.

7 november zijn de kinderen van Tully Leejel Kelpiebrink en Boyd's Bullriding Bush Ranger (Italië) geboren

7 november zijn 5 teefjes en 2 reutjes geboren

Foto's


Tully Leejel Kelpiebrink                                                       x Boyd's Bullriding Bush Rangertl_files/teven/Tully Leejel Kelpiebrink/DSC_2014.JPG tl_files/fotoalbum/Italie/DSC_2642-001.JPG
   

Tully is een grote, lieve, spontane meid. Tully is ongelooflijk snel, niet dominant tegenover andere honden en een echt maatje. Ze doet niet gericht aan hondensport hoewel ze daar wel geschikt voor zou zijn maar ze werkt mee op de boerderij en daar waar haar baasje is.
Kos zoals Boyd's Bullriding Bush Ranger wordt genoemd woont bij een fokker van Australian kelpies in italië. De heer des huizes doet gericht aan schapen drijven met hem waar hij in uitblinkt. Ook wordt er, voor de fun, aan agility met hem gedaan. Wij hebben Kos al een keer eerder ontmoet en Kos is een intelligente, tamelijk kleine kelpie met een enorme hoeveelheid energie. Wat ons vooral zo in hem aanspreekt is zijn intelligentie en zijn will to please gecombineerd met zijn tomeloze energie.