Kelpiebrink NL > Nieuws > Nieuws vervolg

Communicatie

08-05-2014

In de eerste plaats bent u altijd vrij om ons te bellen en te bezoeken. Dat zien we graag. Misschien nemen we niet direct de telefoon op omdat we aan het trainen zijn, op een wedstrijd zijn of anderszins bezig zijn maar spreek gerust een boodschap in en dan nemen we contact met u op.


Ook voor onze pupkopers geldt dat ze ons kunnen bellen, onze activiteiten kunnen bezoeken of een afspraak kunnen maken om gezellig langs te komen.


Verder hebben we de website, daar staat best heel veel op hoewel het onpersoonlijker is dan echt contact. Maar lees hem gerust op uw gemak door.


Houd je meer van foto's en filmpjes en minder van het geschreven woord dan hebben we een Faceboek pagina: https://www.facebook.com/pages/Kelpiebrink/213653305445923?fref=ts


Verder hebben we natuurlijk ook onze eigen pagina's zoals:
https://www.facebook.com/greet.vandeveerdonk
https://www.facebook.com/doggies.kelpiebrink?fref=ts

Verder hebben we een gesloten Facebook groep voor actieve pupkopers van ons. Iedereen met een pup van ons wordt, als ze FB hebben, automatisch lid maar we eisen wel dat mensen actief in die groep zijn. Zo niet dan vragen we ze de groep te verlaten of krijgen ze van ons het bericht dat we ze verwijderen.
In deze groep wordt echt van alles besproken en gedeeld: trainingsmethoden, foto's, zorgen die men heeft maar ook de meest recente gezondheidsaspecten zoals bijvoorbeeld allergieën , bloedlijnen die hartklachten hebben et cetera. Omdat in deze groep zoveel vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld is het belangrijk dat mensen er vertrouwen in hebben. We kunnen dan geen leden gebruiken die alleen consumeren.
Om op de hoogte te blijven zal men deze berichten natuurlijk wel moeten lezen :) Omdat het een gesloten groep betreft heeft het weinig zin om hier de link van weg te zetten.

Als laatste: u kunt ons mailen. Maar onze ervaring is dat mailen wel heel erg onpersoonlijk is. Vaak krijgen we een mail binnen waaruit blijkt dat mensen onze website niet doorgenomen hebben en nog vaker komt het voor dat mensen het niet de moeite vinden om langs te komen, te ver, te druk etcetera. Bij ons roept dat altijd de vraag op of je dan straks wel voldoende tijd heb om voor een pup te zorgen.
Dit soort Mails beantwoorden we, naar ons gevoel, netjes maar tamelijk kort.

Onze honden maken een groot deel van ons leven uit en we proberen ook een tehuis voor ze te vinden waarvan we het idee hebben dat ze het goed hebben. Persoonlijk contact is altijd het beste. En als je vragen, opmerkingen hebt, stel die dan! Wij kunnen daar tegen! Vind je ons te direct, te eerlijk, mag je gerust zeggen :)

Ga terug