Australian Kelpie

Nieuwsgierig naar de pupplanning?

Kijk eens bij het hoofdstukje pups. Het eerstvolgende geplande nest is die van Siuwkje en Quantum met twee weken later die van Dirkje met Quantum. Het nestje van Siuwkje wordt in Dongen geboren en grootgebracht en die van Dirkje in Baarle-Nassau.

tl_files/teven/Siuwkje/Siuwkje.jpg tl_files/reuen/Quantum/DSC_9507-.jpg

Socialisatie

Wiebe is inmiddels naar Slovenië verhuisd waar hij met paarden mag werken. Pieta is nog een paar daagjes bij ons. Ze vertrekt deze week naar Frankrijk.

Wil je de avonturen van Pieta (en Wiebe) in beeld volgen? Neem dan eens een kijkje in hun fotoalbum! of op onze Facebookpagina: Kelpiebrink and Caobrink; australian kelpie kennel

 

tl_files/pups/puppies Tsunamie/DSC_9844-.jpg
tl_files/pups/puppies Tsunamie/DSC_9389-.jpg

Welkom op onze site!

Leuk dat u onze website bezoekt!

Via onze website proberen we u zoveel mogelijk te vertellen over de Australian Kelpie. Een ras dat onze harten gestolen heeft. Een Australian kelpie is een actieve, energieke, gevoelige en loyale hond. Ze zijn ook bijzonder intelligent en goed trainbaar. Toch is dit ras niet voor iedereen geschikt.
Op onze website proberen we u het een en ander te vertellen over de kelpie in zijn algemeen en over onze honden in het bijzonder.

Wilt u meer weten? Mail ons gerust: kelpiebrink@live.nl


tl_files/slide/DSC_0107.JPG

Australian Kelpie Kennel Kelpiebrink

Nadere informatie over onze visie, fok beleid, gezondheidsaspecten en het karakter van onze honden vindt u op deze website.

Als u toch nog vragen heeft aarzel dan niet om deze te stellen.

Greet en Theo van de Veerdonk
Kelpiebrink@live.nl
Tel: +31 (0) 13 5072863
Mobiel: +31 (0) 6 29512060
KvK nummer 20066505
Rekening:NL65INGB0004048406