Kelpiebrink NL > Herplaatsing

Spike is gered!

Spike heeft een nieuw tehuis gevonden! Hij is bij Linda en haar gezin terecht gekomen die een nichtje van Spike hadden. Nessie is op bijna 15 jarige leeftijd overleden. Het gemis was groot.
Met Spike hebben ze weer een leuk maatje in huis!
Wij hopen dan ook dat Linda en haar gezin alswel Spike de komende jaren veel voor elkaar kunnen betekenen.
We wensen ze veel plezier en liefde.


Spike is geboren op 23 augustus 2010 en is een echte Australian kelpie.

Hij knuffelt graag, is gevoelig (kan niet tegen druk), is sociaal naar mensen toe, vind sommige reuen niet zo leuk maar is trouw aan zijn baasjes.
Hij is een heel vrolijke kelpie! En zoals iedere kelpie hoort hij voldoende beweging en mentale uitdaging te krijgen. Kelpies zijn, en daar is Spike geen uitzondering op, sociale, onstuimige knuffelkonten die lekker aanwezig zijn.

In het verleden heeft hij in graad 3 agility gelopen maar kelpies kunnen niet goed tegen druk. Er was sprake van een miscommunicatie tussen baas en hond en hij vindt het spelletje niet meer leuk. Zijn baas heeft hierdoor andere honden in huis genomen zodat hij de agility voort kan zetten. Hierdoor blijft er veel te weinig tijd over voor Spike.

Waarom moet hij op 8,5 jarige leeftijd weg? Dat ligt dus niet aan Spike! Door omstandigheden heeft hij wat kleine issues richting andere reuen en zijn voerbak ontwikkeld, daarom zoeken we mensen met ervaring met honden die samen met Spike aan de slag willen en hem een goed tehuis willen bieden.

Wij zoeken dan ook een tehuis voor hem waar hij gerespecteerd wordt, waar hij gewaardeerd wordt en waar hij liefdevol wordt behandeld! Het liefst zonder andere honden (reuen) en katten en het liefst actieve mensen met ervaring met honden.

NOGMAALS:

***********************************************************************
Wie wil Spike zijn laatste levensjaren nog een goed tehuis geven?
Een tehuis waar hij gerespecteerd wordt om wie hij is, een tehuis waar hij lekker hond mag zijn, mag wandelen, fietsen en spelen met de baas.
Wie heeft tijd en zin om deze geweldige hond een paar gelukkige jaren te bezorgen?
Spike verdient een paar gelukkige jaren!
***********************************************************************

Spike zijn ouders en zijn halfzus leven bij ons. De eerste levensjaren hebben we Spike ook van dichtbij mee mogen maken.
Als u vragen heeft mag u ons bellen: 06 29512060 of mailen: kelpiebrink@live.nl.
Bij serieuze interesse krijgt u van ons het mailadres van de zoon des huizes.

 

tl_files/diversen/herplaatsing Spike/thumbnail_IMG_0036.jpg

tl_files/diversen/herplaatsing Spike/thumbnail_IMG_0026.jpg

 

tl_files/diversen/herplaatsing Spike/thumbnail_IMG_0005.jpg