Kelpiebrink NL > Bed & Breakfast

Op vakantie!

Bekijk onze Bed and Breakfast ook op Facebook !

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0003.JPG

In onze woonboerderij in Baarle-Nassau is de deel verbouwd tot een gastenverblijf.

Er zijn twee slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen en gezamenlijk hebben ze een compleet uitgeruste keuken en zitkamer.

We verhuren op dit moment i.v.m. de Corona uitbraak de Bed and Breakfast als één appartement. Kortom: onze gasten hebben alle privacy.

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0004-001.JPG

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0008.JPG

Het dorp, dat op ca. 5 a 10 minuten fietsen afstand ligt, bevat alle voorzieningen om het leven te veraangenamen zoals een aantal warme bakkers, ambachtelijke slagerijen, supermarkten en dergelijke.

Het idee om gastenkamers te realiseren is geboren uit het feit dat we door het jaar heen regelmatig gasten uit het buitenland mogen verwelkomen.

Hondenliefhebbers zijn welkom bij ons.

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0005.JPG

Hoewel we in het buitengebied wonen en het tamelijk rustig is wordt er bij ons wél geleefd!. Met de honden doen we zelf aan diverse hondensporten zoals schapen drijven, speuren, hoopers en agility (behendigheid).

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0007-001.JPG

Arrangement hondensport

Onze gasten kunnen, als ze willen, ook een arrangement hondensport boeken.Voor beginners geven we cursussen schapen drijven, clickeren, agility (behendigheid), praktijk speuren (mantrailing) en hoopers.

Zie onze websites:
www.bedandbreakfast-kelpiebrink.nl
http://www.hondensportbaarle.nl/

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0006-001.JPG

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0008-001.JPG

We wonen tegen het bos aan en Baarle-Nassau/Hertog biedt veel wandel en fietsmogelijkheden. Ook op andere terreinen is er veel te doen, variërend van het bezoeken van goede restaurants, tot het bezoeken van culturele steden in België en NL, tot het bezoeken van allerlei amusementsparken en/of musea. Maar ook ons enclavedorp zelf is natuurlijk een unicum.

tl_files/Bed_and_Breakfast/mei 2014/DSC_0009-001.JPG